1/18

Studio NT uw vastgoed Fotografe.

  

Uw huis verkopen of verhuren? Elk huis verdient dan ook een mooie presentatie! 

 

Dat is ook noodzaak, want tegenwoordig wil iedereen dat zijn huis er uit springt voor de verkoop.

Dus... noodzaak voor sprekende sterke foto’s!

Elk detail dat op de juiste manier wordt uitgelicht. De juiste compositie, geen vertekend beeld maar een helder realistische inzicht van iedere ruimte.

 

De eerste indruk geeft vaak de doorslag tot een bezichtiging. Daarom zijn goede en overtuigende foto’s essentieel en een musthave om uw woonhuis of bedrijfspand sneller te doen verkopen of te verhuren. 

StudioNT maakt een completen fotoreportage van uw woonhuis dat wil zeggen: Veel interieur en exterieur foto's, sfeer & details foto's en niet te vergeten omgeving foto's 

Geschoten met professionele apparatuur ook in HDR (High dynamic range) Binnen een werkdag geleverd met de nodige nauwkeurige nabewerking. 

 

Als optie kunnen er ook 360 graden, avondfotografie, hoogte en een impressie film gemaakt worden, alles om u woonhuis of bedrijf perfect in beeld te krijgen!

 


Ook geven wij u vooraf een check/advieslijst om uw woning fotoshoot klaar te maken.Tevens helpen wij u met gericht advies tot betrekking van restyling en tijdelijke herinrichting van de woning met eventueel gebruik van onze accessoires. 

Voor aanvullende informatie of het aanvragen van een vrijblijvende gepaste pakketofferte kunt u contact met mij opnemen.

 

 

 

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 

  ga('create', 'UA-59567261-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');

 

</script>